Wij helpen u graag!

Wc verstopt Coevorden

Wc Verstopt Coevorden? Een verstopte wc is natuurlijk erg vervelend, vooral als u thuis maar één wc hebt. Dan moet er natuurlijk zo snel mogelijk iemand langskomen om de verstopping te verhelpen. Geen zorgen, wij helpen u graag!
Als de wc slecht doorloopt is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Vaak duurt het dan niet heel lang meer voordat de blokkade zo groot wordt dat de wc niet meer gebruikt kan worden. En hoe langer de verstopping er zit, des te hardnekkiger die wordt.

Zit uw wc verstopt Coevorden? En bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Coevorden via 0524 201 558. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Coevorden Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Coevorden

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0524 201 558

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Coevorden. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Coevorden.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Coevorden en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Coevorden

Een wc verstopping kan lastig zijn om zelf te verhelpen. Lukt het u niet om de wc zelf te ontstoppen? Ontstoppingsbedrijf Coevorden staat voor u klaar!
Als de blokkade in de sifon zit, dan kunt u de verstopping wellicht nog zelf oplossen. In veel gevallen is een dieper gelegen verstopping vrijwel niet zelf te ontstoppen. Dan moet de wc eerst gedemonteerd worden om goed bij de afvoer te kunnen.

Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om verstoppingen in een wc te verhelpen. Niet alles werkt even goed. Een verstopping kan ook simpelweg te hardnekkig zijn.

Omdat het voor veel mensen onduidelijk is wat wél en niet werkt bij het ontstoppen van deze verstoppingen, hebben wij op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunt proberen. Als het dan niet lukt kunt u het best een professionele ontstopper inschakelen.

Loopt de wc niet meer goed door? Of zit de wc verstopt? Ontstoppingsdienst Coevorden helpt u graag met uw verstopte wc ontstoppen. Neem gerust contact op via 0524 201 558 om een afspraak te maken met één van onze ervaren vakmannen.

Ontstoppen Wc Coevorden
Ontstoppingsdienst Coevorden

Jaren Ervaring

Coevorden Wc Verstopt
Verstopping Riool Coevorden

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Voor veel mensen is het niet duidelijk hoe wc verstoppingen ontstaan. Een wc verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het duidelijk dat er teveel wc papier is doorgespoeld of iets anders zoals maandverband, tampons, babydoekjes, luiers, etc.
Er kan natuurlijk ook iets in de wc zijn gevallen wat vervolgens is geprobeerd door te spoelen, denk aan een geurblokje wat aan de wc gehangen wordt. We hebben zelfs wel eens een stuk speelgoed uit de wc getoverd dat geprobeerd was om door te spoelen.

De afvoer van de wc kan ook aangesloten zitten op andere afvoeren. U kan daarom ook een verstopte wc hebben door het wegspoelen van etensresten en vet in de gootsteen. Dit is dan vaak een wat dieper gelegen verstopping, lastig om zelf te verhelpen.

Het is ook mogelijk dat u (frituur)vet, olie, etensresten door de wc wegspoelt. Dit is niet verstandig omdat vet en olie in de afvoer stollen. Hierdoor ontstaat een ophoping waar etensresten en wc papier aan vast blijven plakken. Dit leidt uiteindelijk tot een verstopping.

Tot slot kan een verstopping ontstaan doordat er teveel aanslag is of wanneer er iets mis is met de afvoer zelf. Als twee buizen niet goed meer op elkaar aansluiten of wanneer er iets los hangt, dan kan wc papier e.d. daar achter blijven haken.

Heeft u een wc verstopping waar u de hulp van een professionele ontstopper voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Coevorden via 0524 201 558 om een afspraak in te plannen! Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Wilt u zelf de verstopping verhelpen? Voor het kiezen van een geschikte ontstoppingsmethode is het belangrijk dat u achterhaalt wat de oorzaak is en waar de blokkade zich bevind in de afvoer.

Als u teveel wc papier heeft doorgespoeld, of iets anders zoals bijvoorbeeld maandverband, tampons, doekjes, luiers, etc., dan zit de verstopping waarschijnlijk in de sifon van de wc. Dit kunt u dan het best terug de wc pot in halen door met een plopper zuigkracht te creëren.

Heeft u niks doorgespoeld wat de oorzaak zou kunnen zijn van de verstopping? Dan is het verhelpen van de verstopping wat gecompliceerder. Dan zit de verstopping waarschijnlijk dieper richting het riool. Dergelijke verstoppingen kunnen lastig zijn om zelf te verhelpen.

Deze verstoppingen zijn vaak zo hardnekkig dat er altijd wel een ophoping vast blijft zitten aan de binnenwand van de afvoer. Deze ophoping groeit in de loop der tijd weer tot een blokkade waar het water niet langs kan stromen. Dan komen verstoppingen steeds terug.

Als u vaker last heeft van verstoppingen kunt u het best een professioneel bedrijf inschakelen voor het doorspuiten van de afvoer en de riolering met hoge druk. Dan zijn de wanden weer helemaal schoon en heeft u geen last meer van die vervelende verstoppingen.

Wilt u het toch eerst zelf proberen? Op deze pagina hebben onze vakmannen een aantal methodes beschreven met instructies die u kunt volgen om de verstopte wc te ontstoppen.

Is het u niet gelukt om de wc zelf te ontstoppen? Of wilt u graag dat de verstopping snel en goed wordt ontstopt door een ervaren vakman? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Coevorden via 0524 201 558.

Verstopping Wc Coevorden
Riool Verstopt Coevorden
Loodgietersbedrijf Coevorden
Coevorden Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon zit vaak verwerkt in de toiletpot. Dit kunt u dus niet even snel eraf halen zoals bij een gootsteen of een wastafel. Het heeft wel dezelfde zwanenhals-vorm. Daarom is het ook goed mogelijk dat de verstopping in de sifon van de wc zit.
De eenvoudigste manier om een sifon te ontstoppen is door rubberen handschoenen aan te trekken en te voelen of er iets vast zit in de afvoer van de wc. Als de blokkade in de sifon zit kunt u dit verwijderen en in de juiste container gooien.

Heeft u niks gevoeld? Dan zijn er in principe twee opties die u nog kunt proberen. U kunt de blokkade proberen terug te halen met een plopper of u kunt de blokkade door de afvoer heen forceren door een emmer met warm water en afwasmiddel leeg te gieten in de wc.

Deze methodes worden hieronder afzonderlijk van elkaar besproken en toegelicht. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen met één van deze twee methodes.

De ouderweste plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Met een ontstopper (ook wel plopper genoemd) kan zuigkracht gecreëerd worden. Hierdoor kunt u de blokkade proberen terug te halen in de wc. Vervolgens kunt u de blokkade met de hand verwijderen. Nogmaals doorspoelen is dan niet verstandig.
Om te beginnen moet u de rubberen zuignap van de plopper flexibel maken door het rubber onder de warme kraan te houden. Als dit afgerond is sluit de plopper beter aan op de afvoer van de wc. Dit is zeer belangrijk, anders werkt de plopper niet.

Zet de zuignap over de afvoer van de wc heen. Druk de steel van de plopper rustig naar beneden. Als u hard drukt bestaat de kans dat u de blokkade vaster duwt in de afvoer. Trek de plopper vervolgens naar u toe, als het goed is voelt u een klein beetje weerstand.

Het trekken zorgt ervoor dat de blokkade teruggezogen wordt in de wc pot. Als de plopper niet goed aansluit, en u geen weerstand heeft met trekken, kunt u het best stoppen met deze methode. Dan kunt u het best een emmer met warm water afwasmiddel proberen.

Is het gelukt om de blokkade terug te halen in de wc? Verwijder de blokkade en spoel de wc nog een keer door met een emmer warm water en een lepel afwasmiddel. Het water mag niet te heet zijn, dit beschadigt of breekt het porselein van de wc.

Wc Ontstoppingsdienst Coevorden
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Coevorden
Wc Ontstoppen Coevorden
Riool Verstopping Coevorden

Ouderwetse plopper

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Door een emmer water met afwasmiddel door de wc te spoelen kunt u de blokkade hopelijk losmaken zodat het weggespoeld kan worden.
Het is aan te raden om eerst wat handdoeken neer te leggen rondom de wc om het opspattende of overlopende water op te vangen.

Vervolgens kunt u een emmer met warm water vullen en daar een lepel afwasmiddel in doen. Even goed roeren en dan kunt u de emmer leeggieten in de wc.

Met leeggieten is het slim om de emmer zo hoog mogelijk boven de wc te houden. Hoe hoger de emmer, des te meer druk er komt op de verstopping.

En niet vergeten, gooi geen kokend heet water in de wc. Het porselein kan hierdoor breken of beschadigen.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Om een wc te ontstoppen met een ontstoppingsveer moet de wc eerst gedemonteerd worden. Dan kunt u de veer pas in de afvoer duwen.
Het is niet verstandig om de veer door de afvoer van de wc-pot te duwen. De kans is groot dat u vast komt te zitten. Daarnaast beschadigt u het porselein van de wc en de sifon.

Heeft u de wc gedemonteerd om de veer te gebruiken? Duw de kop van de veer dan voorzichtig in de afvoer. Manoeuvreer langs bochten door te draaien en duwen. Maak de verstopping los door voorzichtig te duwen, draaien en trekken aan de veer.

De ervaren ontstoppers van Ontstoppingsbedrijf Coevorden hebben al honderden wc’s gedemonteerd en ontstopt. Bij ons weet u zeker dat het snel en vakkundig wordt opgelost.

Wc Verstopt Coevorden
Riool Ontstoppen Coevorden Veermachine
Coevorden Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Coevorden

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Er zijn veel verschillende ontstoppingsmiddelen te verkrijgen. Ontstoppingsdienst Coevorden adviseert u om niet zomaar allerlei chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken.
Deze chemicaliën tasten de afvoer aan door de bijtende werking. Het is ook uitkijken dat het middel niet op de huid komt want dan kunt u een chemische brandwond oplopen. Daarnaast zijn de dampen die vrijkomen slecht voor uw longen.

Tot slot de vervuiling van het t het rioolwater. De afbraak van al die chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om een verstopping in het toilet te voorkomen is het van belang om de afvoer en de riolering in goede staat te houden. Het is dus niet verstandig om (frituur)vet, olie, eten en ander vuil door de wc weg te spoelen.
Het ontstaan van verstoppingen is ook afhankelijk van hoe oud de afvoer en de riolering is. Daarom is het bij een oud huis verstandig om de afvoeren en de riolering eens in de zoveel tijd te laten controleren op leidingbreuken, ingegroeide boomwortels, algehele staat, etc.

Wij beschikken over meetapparatuur waarmee de plaats van een leidingbreuk of ingegroeide boomwortel op de centimeter nauwkeurig te bepalen is. Het is dus niet nodig om de hele straat open te breken en op zoek te gaan naar het probleem.

Om verstoppingen te voorkomen kunnen wij de afvoer en riolering ook reinigen met een speciale hoge druk machine. Deze machine is zo krachtig dat alle aanslag en vuil wordt losgespoten. De afvoerbuizen gaan hierdoor ook langer mee.

Wilt u een rioolreiniging om verstoppingen te voorkomen? Of wilt u een rioolinspectie om een probleem op te sporen of de staat van de riolering te controleren? Neem dan gerust contact op via 0524 201 558. Ontstoppingsdienst Coevorden staat voor u klaar!

Wc Verstopping Coevorden
Coevorden Riool Ontstopping
Coevorden Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Coevorden

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u niet gelukt om zelf de wc te ontstoppen? Schakel dan gerust de hulp in van de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Coevorden.
Onze ontstoppers hebben jaren ervaring en beschikken over speciale apparatuur waarmee zij elke verstopping de baas zijn.

Ontstoppingsbedrijf Coevorden staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen bij het oplossen van verstopping of andere rioolproblemen.

Onze service en klanttevredenheid staat centraal. Ontstoppingsdienst Coevorden zorgt voor een professionele afhandeling van uw verstopte toilet.

Het maakt verder ook niet uit waar in Coevorden of omgeving u woont, wij berekenen geen voorrijkosten.

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen? Bel dan gerust voor een afspraak met een ervaren vakman van Ontstoppingsbedrijf Coevorden via 0524 201 558.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Coevorden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Coevorden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0524 201 558

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Coevorden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Coevorden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Coevorden!

Afvoer Ontstoppen Coevorden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Coevorden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Coevorden

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Coevorden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Coevorden

Ontstoppingsbedrijf Coevorden is al sinds 1992 gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij kunnen u daarnaast helpen met andere afvoer en riool werkzaamheden.

De werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Coevorden is eerlijk en transparant. U ontvangt van ons op locatie een prijsopgave. We starten de werkzaamheden pas op het moment dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen.

Ontstoppingsbedrijf Coevorden helpt u graag bij het ontstoppen van een afvoer of het riool. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in het geval van een ander afvoer- of rioolprobleem. Neem gerust contact op via 0524 201 558 om een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Coevorden te werk?
Het begint met het maken van een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Coevorden. U kunt telefonisch een afspraak inplannen. Er wordt dan een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Tijdens het bezoek onderzoekt onze monteur eerst waar de verstopping zich bevindt en hoe de blokkade het meest effectief verholpen kan worden. Als dit duidelijk is krijgt u een prijsopgave met de verwachte arbeidstijd en benodigde materialen en/of machines.

Een vakman van Ontstoppingsdienst Coevorden begint pas met de werkzaamheden nadat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Neem gerust contact op via 0524 201 558 als u nog vragen heeft over werkwijze.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Een afspraak is te annuleren door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Coevorden via 0524 201 558.
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u contact opneemt voor een afspraak wordt er een tijdsblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Als het iets uitloopt bij een eerdere klus, dan belt de monteur u optijd op om u te informeren.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Meestal lukt het onze ontstoppers om een verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen. Dit is afhankelijk van de ernst van de verstopping.

De monteur maakt vooraf op locatie een inschatting van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt overlegd tijdens het maken van de prijsopgave. Pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave, start de monteur de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0524 201 558.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0524 201 558.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Coevorden uit?
Ontstoppingsbedrijf Coevorden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Coevorden bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Coevorden en omstreken. Waar u ook woont in Coevorden, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!